Coordinator ODIS s.r.o.
about 2 months

Benefity

Benefity_web.jpg

Stejně jako v loňském roce mohou i letos držitelé personifikované platné ODISky využít slevu při návštěvě vybraných hradů, zámků a kulturních zařízení v Moravskoslezském kraji. 
Platnou ODISkou se pro tyto účely rozumí plastová ODISka s aktivní platností. Bez ohledu na to, jaký tarifní produkt je na ní nahrán. V letošním roce se benefitní program ještě postupně rozšíří o další účastníky projektu Technotrasy.

V období od 1. června do 30. září 2024 je poskytnuta sleva 25% na vstupném Krajské památky zapojené do akce S ODISkou na hrad.
V období od 1. června 2024 je poskytnuta sleva 15% na vstupném u všech zapojených účastníků projektu Technotrasy do akce Benefit ODISka.

  1. Krajské památky zapojené do akce S ODISkou na hrad
  2. Účastníci projektu Technotrasy

1. Krajské památky zapojené do akce S ODISkou na hrad:

Držitelé platné personifikované ODISky mohou i v letošním roce od 1. června do 30. září zakoupit obyčejné i rodinné vstupenky se slevou ve výši 25%. Sleva se vztahuje jen na základní a rodinné vstupné. Slevu lze uplatnit ve všech krajských památkách zapojených do benefitního programu S ODISkou na hrad.

2. Účastníci projektu Technotrasy

Držitelé platné personifikované ODISky mohou od 1. června zakoupit obyčejné i rodinné vstupenky se slevou ve výši 15%. Sleva se vztahuje jen na základní a rodinné vstupné. Slevu půjde uplatnit u všech zapojených účastníků projektu Technotrasy do benefitního programu Benefit ODISka. Aktuální seznam zapojených účastníků projektu Technotrasy do benefitního programu bude průběžně aktualizován.

Mapa_TT_A3_2024.jpeg

 

 

News

The latest news from the Moravian-Silesian Region.

Spoje k festivalu Štěrkovna Open Music 2024

Spoje k festivalu Štěrkovna Open Music 2024

Pro pohodlnou dopravu na festival a návrat z festivalu domů jsme pro Vás společně s Moravskoslezským krajem zajistili posilové odpolední a nočních spoje do nejbližšího okolí.

3 days
Úplná uzavírka ul. Nádražní v Ostravě-Přívoze

Úplná uzavírka ul. Nádražní v Ostravě-Přívoze

Z důvodu opravy parovodu dojde ke změně organizace provozu linek MHD a regionálních autobusových linek

about 1 month
Návrh železničního jízdního řádu na rok 2025

Návrh železničního jízdního řádu na rok 2025

Správa železnic, státní organizace vydala Návrh železničního jízdního řádu na rok 2025.

about 2 months
Změny jízdních řádů od 9. 6. 2024

Změny jízdních řádů od 9. 6. 2024

V neděli 9. června dochází ke změnám jízdních řádů linek ODIS.

about 2 months
Show more